Språk/Language

PÅSKSUPÉ - Söndag den 21 april kl 19

Söndag den 21 april kl 19

Förrätt 1
En nätt sillbuffé med Glasmästarsill, Senapssill och Lingonsill
Ägghalvor med majonäs och handskalade räkor
Ägghalvor med Gräslökskräm och Picklad Rödlök
Knäckebröd & smör

Förrätt 2
Nässelsoppa

Huvudrätt - serverat på tallrik
Alternativ 1:
Helstekt Oxfilé av bästa sort från Tomeshult,
som serveras med Karljohansås och Örtpesto
Alternativ 2 :
Vildsvinsytterfilé från Johannishus Slott med
Persiljerotspuré och Gräslökssås

Dessert
Chokladtårta - Crème de la Crème
Serveras med Myntasås och vispad grädde

Pris för supén: 448 kr
Pris enbart varmrätt: 325 kr

Alltid bordsbokning!

Boka på telefon - 0705-190909
eller mejla på info@grimsnas.se

VÄLKOMNA!

Kalas, fest eller kompisträff...

Under denna tid på året har vi restaurangen öppen för grupper.
Det kan vara konferens, kalas, kompis/släktträffar eller catering

Våra bönder i krokarna levererar kött och grönsaker.
Hos oss är maten lagad från grunden enligt gamla traditioner och klassiska recept.

Genuint, äkta och traditionellt!

Kontakta oss om du är intresserad - på info@grimsnas.se
eller ring Sune på tel. 0705-190909


Vi ställer högre "KRAV" på oss själva

Vi har valt att certifiera oss till nivå 2.
Det innebär att minst 50% av våra råvaruinköp är KRAV-märkt. Vi har mycket viltkött på menyn och det räknas inte med i procentsatsen, då man inte kan certifiera vilda djur... 

Ambitionen är hög - vi väljer alltid ekologiskt, när det finns att tillgå :)